Presenta't el 24 de novembre a la selecció d'11 desocupats agrícoles per a treballar un mes

Els veïns de Puçol desocupats que desitgen sol·licitar ocupació agrària en l'Ajuntament de Puçol per a treballar del 5 de desembre al 4 de gener hauran de presentar-se el 24 de novembre, de 9 a 14 hores, en l'Espai Social Martínez Coll. Per a optar als 11 llocs disponibles, hauran de demostrar que almenys han estat 3 mesos d'alta en el Sistema Especial Agrari de la Seguretat Social en l'últim any.

El certificat d'empresa, la vida laboral o els cupons pagats –si completa la cotització a càrrec seu el propi treballador; en aquest cas, també valdria el rebut o extracte del banc– serà un dels documents que caldrà presentar en l'Espai Social Martínez Coll el 24 de novembre, de 9 a 14 hores, per a sol·licitar l'ocupació. A més, es requerirà el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDE) del SERVEF, el DNI, el número de la Seguretat Social i el número de compte bancari en què l'ingressarien la nòmina en cas de ser seleccionat.

Els treballs a realitzar corresponen a la séquia lateral del camí Assegador i tenen com a objectiu condicionar amb formigó el tram que, actualment, és de terra; des de l'oest fins a l'encreuament amb el camí Travessera. Amb aquesta nova edició del programa de la Regidoria d'Ocupació es donarà treball temporal a 11 desocupats del camp, de manera que s'ajudarà a aquells que no hagen pogut col·locar-se en la temporada d'arreplega de taronja. S'estima que la producció de cítrics d'enguany ha sigut un 20% inferior a la campanya anterior.

L'Agència de Col·locació està situada en l'Espai Social Martínez Coll, en el carrer La Costera, 9.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

866-paro-agricola-anterior-2

23 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres