La brigada municipal arregla els camins rurals de cara a millorar la circulació en època de pluges

Durant un mes, des de finals de novembre a Nadal, la Brigada Municipal d'Obres i Servicis està dedicant un equip a treballar en els camins rurals: tapar clots i cobrir alguns clots són els principals objectius d'esta actuació que ajudarà a fer que a l'hivern els camins siguen més segurs.

No tenim un pressupost assignat ni tampoc hi ha subvenció de cap tipus”, explica Manuel Reyes, el coordinador de la brigada. “Senzillament es tracta de tirar una mà, sobretot als vehicles agrícoles, perquè ara que s'acosta l'hivern circular pels camins rurals del nostre terme municipal siga més segur”.

Un equip de la brigada, d'una o més persones segons la disponibilitat en cada data, s'ocupa d'anar recorrent els camins, segons un pla en què es tenen en compte els camins més transitats i també els que estan en pitjor estat.

Amb material del magatzem de manteniment de la brigada i amb maquinària també municipal, la seua tasca, silenciosa però necessària, consistix a millorar el ferm d'estos camins d'ús agrícola.

Informa: Sabín |Foto: Sergio Maestro

mas-fotos facebook

1224-brigada-caminos-rurales-1

30 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres