Amb “Dolç Nadal”, 1.200 alumnes dissenyen postals nadalenques i promocionen el consum de la clementina

Amb “Dolç Nadal”, 1.200 alumnes dissenyen postals nadalenques i promocionen el consum de la clementina

Ja està en marxa la 8a edició de Dolç Nadal, el concurs de postals nadalenques dissenyades pels alumnes d'infantil i primària dels col·legis públics, concertats i privats de Puçol, en el que enguany participaran 1.200 alumnes de 7 centres formatius locals.

Dolç Nadal va nàixer fa huit anys com una aposta conjunta de l'Ajuntament de Puçol i la Cooperativa Copuzol per a potenciar el consum de clementina en nadal i, al mateix temps, per a donar a conéixer els alumnes més xicotets de la població els avantatges del consum de cítrics, especialment la clementina a final d'any.

Cada octubre, els alumnes d'infantil i primària dissenyen postals nadalenques l'únic requisit dels quals és que aparega d'alguna forma la clementina en el disseny. Posteriorment, una selecció d'estos dibuixos són utilitzats per a imprimir les postals amb què Copuzol i l'ajuntament feliciten els seus treballadors, proveïdors, amics i autoritats de cara a Nadal.

Este curs la campanya es va posar en marxa el passat 27 de setembre, amb una reunió dels directors dels col·legis públics, concertats i privats participants amb representants de la cooperativa i de l'ajuntament, per a establir el calendari d'activitats.

El repartiment dels fulls preparats perquè dibuixen els alumnes es realitza el 15 d'octubre; el termini per a entregar els originals en Copuzol està obert del 4 al 8 de novembre; eixe últim dia es reunix el jurat per a triar un guanyador de cada curs per col·legi; l'11 de novembre es publica el llistat de guanyadors; i, finalment, el dijous 21 de novembre, a les 17.30 hores, en el saló d'actes de la cooperativa, la inauguració de l'exposició amb una àmplia mostra dels treballs presentats, així com l'entrega de premis als guanyadors.

En total, són 1.200 alumnes els que enviaran el seu dibuix amb la clementina com a protagonista, repartits entre els col·legis Bisbe Hervàs, Lluís Vives, Virgen al Pie de la Cruz, American School of València, Alfinach i Caxton College, a més d'ADIS (l'Associació de Discapacitats de Puçol).

Dolç Nadal, la fórmula més apetitosa de promocionar el nadal i de potenciar el consum dels productes de la nostra horta entre els més menuts.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

917-reunion-copuzol-2

 

07 Octubre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres