Agricultor, anota: si el teu vehicle necessita passar la inspecció tècnica, el 4 de març la ITV mòbil estarà a Puçol

Agricultor, anota: si el teu vehicle necessita passar la inspecció tècnica, el 4 de març la ITV mòbil estarà a Puçol

La Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) mòbil de Massalfassar es desplaça el dilluns 4 de març al matí a Puçol, per a realitzar la revisió de vehicles agrícoles i ciclomotors. L'horari d'atenció és de 8 a 13 hores junt amb la muralla de l'antic camp de futbol.

És un acord de l'Ajuntament de Puçol amb l'empresa ITV de Levante, encarregada de les instal·lacions d'inspecció de Massalfassar i de Campanar, per a ajudar els agricultors a passar la revisió. L'objectiu és senzill: evitar el llarg i pesat trajecte que tant per als tractors com per a alguns altres vehicles pesats i de circulació molt lenta suposa haver de desplaçar-se fins a les instal·lacions oficials.

Cada sis mesos realitzem la inspecció dels vehicles agrícoles per a garantir que estiguen en condicions de prestar servici”, explica Salvador Almenara, regidor d'agricultura. “Es porta fins ací la unitat mòbil perquè vehicles lents, com a tractors o ciclomotors, no s'hagen de desplaçar a un altre terme municipal, el que seria molt costós per als amos”.

Agricultor, recorda, el dilluns 4 de març al matí posa a punt els teus vehicles, és per la teua pròpia seguretat i la de tots.

Informa: Sabín

 

27 Febrer 2013
FaceBook  Twitter  

Altres