Finalitzades les obres del Camí Rogeres, la brigada ja treballa a restaurar la séquia del Camí l'Alqueria

Finalitzades les obres del Camí Rogeres, la brigada ja treballa a restaurar la séquia del Camí l'Alqueria

El llit de les séquies del Camí Les Pedres i del Camí Rogeres ha crescut per l'acció de les pluges en els últims anys, provocat el despreniment de l'asfalt en els camins annexos el que podia arribar a ser perillós per al trànsit rodat i també per als veïns de la zona. La rapidesa a acabar ambdós actuacions ha permés que a més s'estiga millorant el Camí l'Alqueria.

Per a dur a terme les obres s'han contractat 5 peons per un període de 40 dies, amb un pressupost de 8.500 euros del Servici d'Ocupació Públic Estatal (SEPE), mentres que l'ajuntament aporta el material i el vestuari.

Les obres van començar el 17 de desembre en el Camí Les Pedres que és el traçat alternatiu per a sortejar la zona enfront del Quarter de la Guàrdia Civil quan les pluges intenses provoquen inundacions, d'ací la urgència de l'actuació”, explica Salvador Almenara, regidor d'agricultura.

Durant l'última setmana de desembre es va finalitzar el treball en el Camí Les Pedres i en la primera de gener el Camí Rogeres. En la segona setmana de gener, el grup està col·laborant amb la Brigada Municipal d'Obres i Servicis en l'adequació del Camí l'Alqueria.

La veritat és que l'equip està treballant a un ritme molt bo i els resultats ací estan: com tenen contracte fins al 24 de gener i ja han finalitzat les dos actuacions més urgents, ara han començat a treballar en el Camí l'Alqueria, on intentarem enllaçar amb una obra de millora que ja es va realitzar fa anys des del Camí Assegador”, assegura Salvador.

Lògicament, per a poder ampliar les obres dutes a terme durant este període, l'ajuntament ha hagut d'augmentar la partida destinada a material, pel que la inversió municipal entre les tres séquies se situa entorn de 2.000 euros.

Per al regidor, “cal destacar que amb estes obres es cobrixen dos objectius molt importants: d'una banda, millorar les infraestructures agrícoles; per una altra, pal·liar en la mesura que siga possible la desocupació dels treballadors agrícoles”.

Informa: Sabín

fotos_noticia fotos_noticia
fotos_noticia fotos_noticia


032-obras_cami_alqueria-3

 

08 Gener 2013
FaceBook  Twitter  

Altres