Més de 1500 alumnes d'infantil i primària promocionen la clementina amb el concurs de postals nadalenques “Dolç Nadal”

Més de 1500 alumnes d'infantil i primària promocionen la clementina amb el concurs de postals nadalenques “Dolç Nadal”

Un total de 7 centres educatius i 1545 alumnes d'infantil i primària han participat enguany en el concurs de disseny de postals nadalenques que organitzen conjuntament la Cooperativa Copuzol i l'ajuntament, amb el doble objectiu de promocionar el consum de clementina en estes dates i acostar el producte típic de la nostra terra als més jóvens.

El dimarts 20 de novembre s'inaugurava en la sala d'actes de Copuzol l'exposició amb una mostra de 200 dissenys realitzats per alumnes de 3 a 7 anys dels col·legis públics, concertats i privats de Puçol, dins de la sèptima edició del concurs de disseny de postals nadalenques Dolç Nadal.

Mariano Aguilar, president de la cooperativa, i l'alcaldessa Mnostres taules i enerche Sanchis van ser els encarregats de presidir tant la inauguració com l'entrega de premis als dos representants de cada un dels set centres educatius participants en esta campanya que promociona el consum de clementina en Nadal.

La clementina és el millor producte que tenim en la nostra Comunitat Valenciana i també ací, en la nostra cooperativa”, assegurava a l'iniciar l'acte Mariano Aguilar. “En Nadal celebrem el naixement de Jesús i no pot faltar en les nostres taules i en totes les celebracions familiars la degustació de la nostra fruita d'eixa època, la clementina”.

Una promoció cada vegada més necessària donada la situació que travessa el camp en general i l'horta valenciana en particular.

Però és que la labor va més enllà d'animar als més xicotets de la població a descobrir una fruita tan saborosa, perquè dos postals de cada col·legi van ser premiades, una d'infantil i una altra de primària, i eixos catorze dissenys seran utilitzats per la cooperativa i l'ajuntament per a felicitar el Nadal als seus empleats, socis i clients.

Merche Sanchis va insistir en la importància d'esta labor promocional “que es realitza des de l'ajuntament i la cooperativa des de fa set anys; un suport que sempre s'ha mantingut, independentment de l'alcalde que hi haja hagut en cada ocasió”.

L'alcaldessa també va aprofitar el seu breu discurs per a recordar que esta campanya és possible gràcies als col·legis: “perquè any rere any realitzen l'esforç de participar en el nostre concurs de postals i això suposa un treball extra per als professors, que han d'organitzar el treball en classe per a poder presentar-se al certamen”.

El criteri seguit enguany ha sigut premiar un dibuix d'infantil i un altre de primària de cada un dels col·legis participants, excepte en el cas de l'Associació de Discapacitats (ADIS), els dos premiats de la qual han sigut enguany Rafa Peris i Victòria Fernández, d'un total de 30 dibuixos presentats.

Pel que es referix a col·legis públics, La Milotxa ha presentat 280 dibuixos, dels quals han quedat guanyadors Paula Teruel (3 anys) i Laura Serrano (5 anys). Per la seua banda, 260 alumnes de Bisbe Hervás han col·laborat en el concurs, sent els premiats Pablo Simón (3 anys) i Teresa Pacheco (7 anys).

El col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz hi ha concursat amb 140 dissenys, dels quals han sigut triats el d'Alejandra Peñarrocha (4 anys) i el de David López (7 anys).

Finalment, tres han sigut els col·legis privats participants en esta edició. Alfinach va presentar 250 dibuixos, dels quals han sigut seleccionats el de Paula Posadas (4 anys) i el de Javier Juan García (7 anys). Per la seua banda, 260 alumnes de l'American School of València han dibuixat la seua visió de la clementina en Nadal, sent el premi per a Candela Alonso (5 anys) i Sofía Colomer (7 anys). Finalment, Caxton College ha aportat 325 dissenys a la campanya, dels que sigut seleccionats els dibuixos de Lucía (4 anys) i Charlize Webster (5 anys).

Tots ells van rebre un lot de llibres i material didàctic com a premi al seu esforç, encara que l'autèntic premi per a ells i per als seus pares és que enguany els seus dibuixos serviran per a felicitar el Nadal a centenars de treballadors i col·laboradors de l'Ajuntament de Puçol i de la Cooperativa Copuzol… amb un premi així no és estrany que molts pares hagen demanat còpies de les postals per a enviar-les també a la família i amics dels guanyadors.

Informa: Sabín

fotos_noticia

1088-entrega-premios-1

 

21 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres