Un any més, cooperativa, col•legis i ajuntament col•laboren en la campanya “Dolç Nadal”, la forma més dolça de felicitar el Nadal

Un any més, cooperativa, col•legis i ajuntament col•laboren en la campanya “Dolç Nadal”, la forma més dolça de felicitar el Nadal

Felicitar el Nadal, animar als més xicotets al consum de taronja i promocionar el producte típic de l'horta valenciana en eixes dates, la clementina, són els objectius de Dolç Nadal: els alumnes dels col·legis dissenyen postals nadalenques i tant la cooperativa com l'ajuntament les utilitzen per a les seues felicitacions de fi d'any.

El dimecres 26 de setembre es va realitzar la reunió de coordinació de la nova campanya nadalenca conjunta entre els col·legis de la població (públics, privats i concertat), la Fundació Copuzol i l'ajuntament. Després de la reunió de treball, els assistents van disfrutar d'una paella en el restaurant de la cooperativa, el que va permetre a més ajustar alguns flocs del calendari.

Esta octava edició del Concurs de postals nadalenques se celebra entre octubre i desembre, començant amb el repartiment d'unes cartolines en tots els col·legis de la població el 15 d'octubre. En estes cartolines, ja identifiques amb els logos de la campanya, els alumnes han de dibuixar la imatge que ells consideren més nadalenca de la clementina.

Participen en esta edició La Milotxa, Bisbe Hervás, Virgen al Pie de la Cruz, American School of Valencia, Caxton College, Alfinach i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS), que també se suma cada tardor a esta campanya conjunta.

Com a novetat, enguany hi haurà un premi per a infantil i un altre premi per a primària en cada col·legi: un premi que per als alumnes guanyadors suposa un lot de material escolar i, a més, que el seu dibuix es convertisca en una de les postals que utilitzaran tant la Cooperativa Copuzol com l'Ajuntament de Puçol per a felicitar el Nadal als seus treballadors, proveïdors, clients i entitats col·laboradores.

Els col·legis han d'entregar els dibuixos del 5 al 9 de novembre en la cooperativa i l'acte d'inauguració de l'exposició de treballs, junt amb l'entrega de premis als guanyadors, es realitza el dimarts 20 de novembre, a les 18 hores, en el saló social de Copuzol.

Dolç Nadal, la forma més dolça de promocionar la clementina entre tots.

Informa: Sabín

931-comida_dolc_nadal-3

 

02 Octubre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres