Naix «InfoCamp Puçol», el nou punt de trobada dels agricultors locals

04 Juny 2021

El Consell Agrari Municipal del 18 de maig va servir per a posar sobre la taula els problemes i reivindicacions dels agricultors de Puçol, entre els quals la falta d'informació (ajudes, subvencions, normatives…) és una de les més importants. Per a solucionar este problema naix InfoCamp Puçol, una secció permanent en la pàgina web municipal amb tota la informació útil sobre el camp.

Llegeix més...

Ajudes als autònoms que treballen en agricultura, pesca i alimentació

19 Maig 2020

La Generalitat Valenciana ha creat dos tipus d'ajudes dirigides als treballadors del sector primari: una per a la creació plataformes que els permeten vendre a través d'Internet i una altra per a aquells venen directament productes agroalimentaris al detall. El termini ja està obert i cal realitzar els tràmits de manera telemàtica.

Llegeix més...

Tallers de Minecraft i Scratch per a joves futurs programadors

19 Febrer 2020

T'agradaria convertir-te en un expert del disseny i programació de jocs i animacions informàtiques? Si tens entre 11 i 16 anys pots donar el primer pas en l’Espai Jove, realitzant un dels cursos de Minecraft o Scratch que s'organitzen des del departament de Joventut de l'Ajuntament. Les places són limitades!

Llegeix més...

Vols treballar amb la brigada municipal al setembre? Inscripcions fins al 14 d'agost

12 Agost 2019

A l'estiu, l'Ajuntament de Puçol convoca places per a treballar períodes entorn d'un mes amb la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, conegudes popularment com «l'atur agrícola», ja que van destinades als aturats que hagen cotitzat almenys tres mesos durant l'últim any en el sistema agrari de la Seguretat Social. Si t'interessa, acudeix a l'Oficina de Col·locació al matí a informar-te, fins al 14 d'agost.

Llegeix més...

Altres