Artículo de Compromís del mes de julio: «+ ocupació = - exclussió»

Aquest és l'article de Compromís de juliol, titulat + ocupació = - exclussió. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El mes de juny ens ha portat dues magnífiques notícies que donen sentit a la feina que Compromís per Puçol porta a terme des de les seues regidories en el nostre ajuntament. La primera és la finalització del curs de soldadura d'alumini, organitzat amb gran esforç per la regidoria d'Ocupació, el qual ha propicitat que deu joves hagen finalitzat el curs amb èxit, i que quatre d'ells ja hagen signat un contracte de treball per a tres anys en l'empresa local de tecnologia punta en la fabricació de vehicles de transport com és Tisvol, S. L. Els altres sis joves estem segurs que no tardaran gens a signar els seus contractes amb altres empreses del sector, donada la demanda laboral que hi ha d'esta especialitat. Volem donar-los l'enhorabona i agraïr-los la seua implicació als joves així com a l'equip humà i professional de l'empresa Tisvol, S. L., i estem segurs que continuarem col·laborant conjuntament en el futur després dels espectaculars resultats aconseguits.

I la segona bona notícia és que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives junt amb el Fons Social Europeu tornen a confiar en l'Ajuntament de Puçol subvencionant els itineraris d'inserció sociolaboral en el barri del Vallet. Una subvenció anual de 147.762,96 € que demostra que el projecte és seriós, sòlit i compleix amb les exigències que ens han marcat des de Conselleria i des d'Europa. Projecte que contínua amb els mateixos objectius que es marcà el departament de Benestar Social, com són, entre altres: combatre les situacions de pobresa i risc d'exclusió social per a atendre les problemàtiques que dificulten l'accés de les persones amb risc d'exclusió en el mercat de treball.

El percentatge d'èxit amb les persones que van entrar en el projecte va ser molt elevat, especialment en els nostres joves.

Paral·lelament hem treballat en el barri al llarg de l'any amb la dinamització comunitària, independent de la subvenció, que ha tingut com a objectiu fer valdre la part humana i social d'este barri, així com generar i remoure consciències. Un procés lent i tenaç que ja va donant resultats. Amb la màxima responsabilitat afrontarem el repte de dignificar i valorar tant els espais físics com el col·lectiu que viu i conviu en el barri del Vallet.

Els regidors de Compromís per Puçol, Mar Mazo, Xavier Alcácer i Enric Esteve, posem sempre el focus d'atenció en les persones: som conscients de les necessitats i actuem amb polítiques socials i laborals que milloren la vida d'elles a curt, mitjà i llarg termini.

Una opinió de Compromís per Puçol


 

NotaPor petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano, tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano.

25 Julio 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Información Adicional