Article de Compromís del mes d’octubre: «Vot útil i vot inútil»

Este és l'article de Compromís d'octubre, titulat Vot útil i vot inútil. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Des de Compromís intentarem explicar-te en un tres i no res què és un VOT ÚTIL i un vot inútil. I ho explicarem amb dos exemples.

VOT ÚTIL és el que, una i una altra vegada, vota al polític millor valorat per la ciutadania de tot l’estat espanyol i que atén al nom de JOAN BALDOVÍ de Compromís.

VOT ÚTIL és votar al partit que sempre gestiona pensant en les persones. Perquè la creació del SIHAP (Servei d’Intermediació Hipotecària) per a defensar gratuïtament a les persones en risc de perdre la seua vivenda, i la gestió en la inversió de la Conselleria de Polítiques d’Igualtat per import de 246.000€ per a millorar l’accessibilitat i la qualitat de vida de les persones majors de la Residencia de la 3a Edat de Puçol l’ha realitzada Compromís.

VOT ÚTIL és votar al partit que sempre ha lluitat per un Finançament digne per a les valencianes i valencians, com ha vingut fent-ho Compromís.

VOT ÚTIL és votar al partit que ha aconseguit la gratuïtat total dels llibres de text per a tots els escolars valencians i ha eliminat els barracons. Això ho ha fet Compromís.

VOT ÚTIL és votar a l’únic partit que ha defensat la taronja valenciana en l’Europarlament. Sols ho ha fet Compromís.

El vot inútil és votar a qui fa deixadesa de les seues funcions i davant un problema polític s’amaga i delega la solució en el poder judicial i en la força. Com ha fet el PSOE.

El vot inútil és votar a qui ens ha menyspreat sempre a les valencianes i als valencians quan han governat a Madrid, amb un infrafinançament injust. Com han fet el PPSOE.

El vot inútil és votar a qui ha rescatat primer els bancs que a les persones, permetent que els tiraren de les seues cases. Com han fet el PPSOE.

El vot inútil és votar a qui només busca l’enfrontament entre els ciutadans sense reconéixer la diveristat i la pluralitat. Com fan PPSOE, C’s i Vox.

El 10N quan agafes la teua papereta per anar a votar, emet el VOT ÚTIL.

El VOT ÚTIL per a les eleccions del pròxim 10N és COMPROMÍS!

Article del grup Compromís per Puçol


Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano, tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano.

30 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Información Adicional