La cooperació internacional de Puçol arriba a Àfrica

22 Juny 2018

L'Ajuntament de Puçol ha signat el divendres 22 de juny, per segon any, un conveni de col·laboració amb la Delegació de Missions de València per a dur a terme el programa Vacances Solidàries, ja que 2 voluntàries del poble que han sigut seleccionades per a participar en esta activitat han elegit el col·lectiu. Les joves desenvoluparan la seua labor a Togo, Àfrica.

Llegeix més...

El club de busseig Trotafons extrau una àmfora ibèrica de més de 2.000 anys de la platja del Puig

22 Juny 2018

El Club de Busseig Trotafons de Puçol va extraure una àmfora ibèrica del fons marí del Puig de Santa María, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat i l'assistència d'experts arqueòlegs, el diumenge 17 de juny. El tresor arqueològic es trobava a uns 3 quilòmetres de la costa, a 18 metres de profunditat. Una primera aproximació dels experts data la peça en 2.500 anys, aproximadament.

Llegeix més...

L'Escola Municipal de Ballet acomiada el curs amb una exhibició de dansa, alegria… i rumbes

22 Juny 2018

El dijous 21 de juny es va celebrar, en el saló d'actes de la Casa de Cultura, el festival de fi de curs de l'escola de Ballet, que dirigeix Lucía Hurtado per segon any consecutiu. La primera part va consistir en la interpretació d'una peça per cadascun dels tres grups d'alumnes (xicotetes, mitjanes i majors). En la segona part, la directora va fer lliurament d'un detall a l'alumnat, compost per 23 xiques i un xic.

Llegeix més...

L'esforç dóna els seus fruits: l'empresa Tisvol contracta a quatre alumnes del curs de soldador

21 Juny 2018

Els quatre alumnes del curs de soldador d'alumini que han sigut contractats per l'empresa Tisvol van rebre el dimecres 20 de juny un diploma en reconeixement del seu esforç de mans de l'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i el regidor d'Ocupació, Enric Esteve. Cristian, Yusef, José Vicente i Ramón, d'edats i experiències laborals molt diferents, partien de zero en l'àmbit de la soldadura o no estaven especialitzats en les tasques de la companyia, però això no va suposar un obstacle a l'hora de formar-se i treballar de valent.

Llegeix més...

L'Ajuntament i la Fundació TAI, junts de nou per la cooperació internacional

20 Juny 2018

L'Ajuntament de Puçol ha signat el dimecres 20 de juny, un any més, un conveni de col·laboració amb la Fundació TAI (Treballs d'Ajuda a la Infància) per a dur a terme el programa Vacances Solidàries. Dels 5 voluntaris del poble que han sigut seleccionats per a participar en esta activitat solidària, 3 han triat al col·lectiu per a desenvolupar la seua labor a Nepal.

Llegeix més...

La 26a promoció d'alumnes del col·legi American School of Valencia es gradua

20 Juny 2018

La comunitat escolar d'American School of Valencia es va reunir el passat divendres 1 de juny per a celebrar la marxa d'una nova promoció d'alumnes, la classe de 2018. La Cerimònia de Graduació i Lliurament de Premis va tenir lloc en el campus d'esta escola a Puçol i va comptar amb la presència de familiars, amics i el professorat de High School, que volien expressar el seu reconeixement als estudiants en este pas final.

Llegeix més...

Penyes taurines de tota Espanya es reunixen a Puçol per a unificar criteris sobre els bous al carrer

20 Juny 2018

El divendres 22 de juny se celebra la trobada dels representants de les comunitats autònomes, per a debatre en la Casa de Cultura de Puçol sobre les normatives que s'apliquen en cada territori. L'endemà, dia del bou de Sant Joan en la població, assistiran al tancament matinal, la baixada de caixons i desencaixonades vespertines i les emboladas nocturnes. A més, estudiaran les instal·lacions i mesures de seguretat tant del nucli urbà com en els centres de concentració.

Llegeix més...

Els atletes de Puçol destaquen de nou en els campionats de Castelló i València

19 Juny 2018

El dissabte 9 de juny, el Club d'Atlestisme de Puçol va anar al campionat autonòmic cadet de Castelló, on va destacar en gran manera en totes les disciplines en les quals va competir amb els millors de la comunitat. Igual que en el torneig provincial de fa dues setmanes a Xàtiva, la jornada del dissabte va ser extraordinària, ja que els esportistes Clara Izquierdo i Pau Ortega van repetir dues mínimes que confirmaren la seua presència en el campionat d'Espanya de l'1 de juliol, de nou a Castelló. Els atletes veterans que van competir a València també van obtenir resultats destacats.

Llegeix més...

Les escoles municipals de Tabal i Dolçaina, Danses i Rondalla celebren el final de curs

19 Juny 2018

La Casa de Cultura va acollir l'acte de finalització de curs de les escoles municipals de Tabal i Dolçaina, Danses i Rondalla el dilluns 18 de juny. El públic va gaudir d'una mostra variada de música i balls tradicionals valencians. També va haver-hi temps per a un detall dels alumnes per al seu professor i també de la directiva per a tots els participants en l'actuació, ja foren alumnes, professors o corporació municipal. El punt final de la vesprada va ser el «Ball de quadre» de Benigànim interpretat per les tres escoles juntes.

Llegeix més...

L'Associació contra el Càncer continua la lluita contra esta malaltia i recapta 5.000 euros

19 Juny 2018

L'Associació contra el Càncer es va distribuir en 6 taules per Puçol el dissabte 9 de juny per a realitzar una nova col·lecta. Al matí es van recaptar 4.730 euros i, a la vesprada, es van traslladar a la fira de comerç, on es van obtenir 105 euros. El col·lectiu es troba molt actiu, ja que tornarà a mobilitzar-se a la fi d'any i realitza detalls de bodes a benefici de la lluita contra el càncer.

Llegeix més...

Trotafons consciencia a la població sobre la importància del medi ambient marí

18 Juny 2018

El Club de Busseig Trotafons es va reunir el divendres 15 de juny per a realitzar una xarrada de conscienciació sobre el manteniment del medi ambient marí en l'Espai Social La Barraca de Puçol. L'alcaldessa Lola Sánchez va recollir un diploma expedit per la Xarxa de Vigilants Marins en representació del consistori, en ser considerat pel col·lectiu com a «ajuntament responsable».

Llegeix més...

Presentat el cartell de la XVI setmana taurina Vila de Puçol

18 Juny 2018

El passat divendres 8 de juny es va celebrar la presentació de la XVI edició de la setmana taurina Vila de Puçol. Per a tal ocasió, l'Associació de Penyes va triar l'Espai Jove com a marc per a este acte, que va comptar amb una massiva assistència de públic juntament amb una àmplia representació de la corporació municipal, inclosa l'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez. La presentació va anar a càrrec del periodista taurí local José Ignacio Galcerá, qui després d'unes breus paraules va donar pas a unes imatges de totes i cadascuna de les ramaderies que participen en esta nova edició de la setmana taurina.

Llegeix més...

Punt d'Atenció a Emprenedors en l'Ajuntament de Puçol

15 Juny 2018

El 25 de maig es va presentar el Punt d'Atenció a Emprenedors (PAE) en la Prefectura de Policia Local. Es tracta d’un nou servei posat en marxa en la comarca pel consorci per l'ocupació Pactem Nord que proporcionarà atenció directa als veïns a Alboraia i en l'Ajuntament de Puçol. L'acte va comptar de la presència amb Sebastián Torres, regidor d'Alboraia, Rafa García, alcalde de Burjassot i president de Pactem Nord, i Enric Esteve, regidor de Puçol. En el nostre municipi, el PAE estarà obert l'últim divendres de cada mes, al matí, en la planta baixa de l'Ajuntament.

Llegeix més...

Homenatges de Protecció Civil Puçol per a celebrar el seu 8é aniversari

15 Juny 2018

El passat diumenge 3 de juny, els voluntaris de Protecció Civil Puçol van commemorar el 8é aniversari de l'agrupació en les seues dependències municipals. La data se celebra a mig camí entre dues dates clau: l'aprovació en sessió plenària (26/4/2010) i la posterior publicació en el Butlletí Oficial de la Província (30/06/2010). Per este motiu, des de la Prefectura de Protecció Civil es va proposar una jornada d'acolliment en la qual agrair als voluntaris i a les figures clau de l'agrupació el seu treball i acompliment per al bon fer d'esta.

Llegeix més...

L'antic centre d'acollida de Puçol, preparat per a rebre migrants del buc Aquarius en cas de ser necessari

15 Juny 2018

Puçol es va declarar municipi acollidor en el ple de juny de 2016 amb l'aprovació de tots els partits polítics amb representació en l'Ajuntament. Davant la necessitat de situar a les 629 persones que naveguen rumb al port de València en el buc Aquarius i altres dos vaixells, Conselleria va contactar al principi de la setmana amb el municipi per a conéixer les possibilitats que podria oferir la localitat. S'ha dut a terme un inventari i una anàlisi sobre l'actuació a implementar en cas que es destinaren diversos migrants a la ciutat. No obstant això, açò no suposa la confirmació de la seua recepció i actualment s'està a l'espera d'instruccions.

Llegeix més...

Fins al 20 de juny, apunta't al torneig de futbol 7 solidari amb el Sàhara

14 Juny 2018

Les inscripcions al torneig de futbol 7 solidari amb la població sahrauí Banna Lekbir Bachir, organitzat per l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM) amb la col·laboració de la UD Puçol i l'Ajuntament, estan obertes fins al dimecres 20 de juny. Els partits es disputaran del dimarts 26 de juny al divendres 6 de juliol en el camp de futbol José Claramunt. Les persones interessades poden informar-se sobre les bases en la notícia i inscriure's enviant un correu a   o telefonant al número 660 272 855.

Llegeix més...

Triplet de Tripuçol en el podi de Mar de Pulpi i amb un equip masculí més a prop de la Primera Divisió

14 Juny 2018

Després de disputar-se el Campionat d'Espanya Supersprint per Clubs i el de Relleus per Parelles durant el cap de setmana dels dies 2 i 3 de juny, Tripuçol ha aconseguit posicionar a l'equip masculí en llocs d'ascens a primera Divisió Nacional mentre l'equip femení consolida les seues opcions de romandre en la màxima categoria del Triatló Nacional. Eixe 2 de juny, Tripuçol també va copar el podi del Classificatori Youth en Mar de Pulpi (Almeria), competició que decidiria quins 3 esportistes anirien al Classificatori Europeu dels Jocs Olímpics de la Joventut a Argentina.

Llegeix més...

Un any més, Celestino Fernández obté resultats espectaculars en les competicions de triatló

14 Juny 2018

Celestino Fernández, veí de Puçol que competix en les files del Club Triatló Cidade de Lugo Fluvial, ha aconseguit un altre any de resultats espectaculars. Va quedar en el nové lloc absolut en el Campionat d'Espanya Elit de mitjana distància i en quart lloc absolut del Campionat d'Espanya Elit de duatló, una cosa que ho col·loca en una immillorable posició per a aconseguir el primer lloc en el rànquing nacional de duatló espanyol. Així mateix, ha obtingut molt bons resultats en altres classificacions.

Llegeix més...

Altres