Per primera vegada, un taller de jardineria, titulat, gratuït i dirigit a tots els joves de Puçol

16 Setembre 2019

Si tens entre 16 i 21 anys, no has acabat els estudis d'Educació Secundària Obligatòria i busques treball, ací tens una oportunitat única: formació gratuïta, amb titulació professional N1, pràctiques en empreses i, alhora que et formes com a jardiner, també reps la formació bàsica per a completar l'ESO. T'interessa? Tens fins al dia 30 de setembre per a passar per l'Espai Social Martínez Coll a informar-te i inscriure't… i si tens dubtes, telefona al 961 421 258.

Llegeix més...

Els tallers de reciclatge consciencien a xiquets i majors a la platja de Puçol

14 Agost 2019

Des de les 11 fins a les 13 hores del dia dilluns 12 d'agost, en el punt platja accessible del sud de la costa de Puçol, s'ha celebrat el segon taller d'este estiu de reciclatge per a xiquets i xiquetes organitzat per la Generalitat i les principals associacions de reciclatge de la indústria. En esta ocasió han realitzat una variant del Twister a l'ombra dels tendals on la protagonista era «la forma adequada de reciclar cada element», de la mà de dos educadores de Imedes .

Llegeix més...

El Grup de Senderisme Puçol en La Pipa de Vall d’Uixó

18 abril 2019

Si el primer cap de setmana d'abril tota l'atenció esportiva la va acaparar el Gran Fons Vila de Puçol, on els senderistes també van aportar el seu gra d'arena com a voluntaris de l'organització, el segon cap de setmana tocava relaxar-se i gaudir del paisatge, per al que el Grup de Senderisme Puçol va triar una ruta en Vall d'Uixó, inclosa la pujada a un cim molt conegut, La Pipa.

Llegeix més...

Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?

02 abril 2019

Els residus que generem suposen un gran problema mediambiental. Per a conscienciar sobre el seu impacte i potenciar hàbits sostenibles, Acció Ecologista-Agró Horta Nord llança la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?. Esta iniciativa consta de cinc activitats que es realitzaran al paratge natural municipal de Puçol amb el suport de l’ajuntament i la col·laboració de BIOagradables, Astronomía Para Todos, Calderona Viva, Kyrios Educación i Preciós Plàstic València. La primera cita serà el dissabte, 6 d’abril, i consistirà a netejar l’entorn dels paellers d’esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Llegeix més...

El 5 i el 10 d'abril, els veïns també decidixen el Puçol que volen per al futur

02 abril 2019

El divendres 5 i el dimecres 10 d'abril, a les 19 hores, en La Barraca, dues noves reunions dels veïns amb els responsables del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible). La primera jornada, celebrada el 18 de gener, es va dedicar a presentar el projecte i es van recollir propostes dels veïns. La segona, servirà per a donar a conéixer els objectius i línies estratègiques; mentre que la tercera, permetrà conéixer les propostes de l'empresa Idom, encarregada de dissenyar el pla.

Llegeix més...

«Un botànic il·lustrat», primera ruta turística pel nucli antic de Puçol

31 Gener 2019

Com a part de les activitats turístiques de la població, Calderona Viva ha realitzat una visita gratuïta guiada per les zones del nucli antic vinculades a l'antic jardí botànic de Puçol. El recorregut incloïa la plaça Beat Ribera, l'església dels Sants Joans i la muralla del jardí, recolzant-se en el duel interpretatiu de dos personatges històrics i en activitats educatives per als més xicotets.

Llegeix més...

Altres