Durant gener, Tripuçol t'espera amb les portes obertes

El club de triatló de Puçol realitzarà jornades de portes obertes durant el mes de gener en el poliesportiu municipal. Els dilluns, dimecres i dijous d'aquest mes, de 20 a 21.30 hores, totes les persones interessades poden participar en bona companyia d'activitats gratuïtes de natació, carrera a peu i eixides amb bici. És una oportunitat per a provar aquest esport sense requerir cap nivell físic en particular.

«Es tracta d'una promoció perquè totes aquelles persones que estiguen interessades en el triatló puguen vindre i veure allò que fem, el grup que tenim, com treballem…», explica Jesús Jiménez, de la direcció tècnica de Tripuçol. «I, per exemple, en natació, si tenen el material necessari, bé; i, si no, nosaltres els deixem les ulleres, el gorro o el que siga».

En el club han dissenyat «un pla senzill d'iniciació al triatló; no cal tindre un nivell físic específic, només que els agrade i que vulguen provar una cosa nova. Tenim diverses categories, hem creat un nivell per a començar des de 0; ja han vingut unes quantes persones i pareix que va bé». El seu professor és Vicente Pamblanco, algú habitual en les competicions de triatló.

Les jornades de portes obertes es duran a terme durant gener. «Si algú vol, pot incorporar-se com a soci després; i, si no, no hi ha problema. No hi ha cap compromís». Per a més informació, pots contactar amb Vicente (685 161 693) o Jesús (651 984 735) i ells et comptaran tot el que necessites saber.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

031-tripuçol-2

12 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres