Del 9 a l'11 de febrer, la Fira de l'Estudiant et permet aguaitar al teu futur en l'Espai Jove

Tots els estudis i totes les eixides per a estudiants d'ESO i de Formació Professional les pots conéixer en l'Espai Jove els dies 9, 10 i 11 de febrer. L'Institut d'Educació Secundària, Virgen al Pie de la Cruz, l'Escola Permanent d'Adults i American School of València ja han reservat visites en grup… però si vols acostar-te a títol individual, pots acostar-te el dimarts i dimecres a la vesprada.

La Fira de l'Estudiant està organitzada enguany per l'empresa Tot Animació, qui s'ocupa d'organitzar les visites en grup, atendre les peticions individuals, oferir informació sobre tota l'oferta educativa actual i organitzar activitats d'animació amb els alumnes que s'acosten enguany a les visites concertades.

Visites en què participaran els alumnes d'ESO i FP de l'institut de Puçol, el centre concertat Virgen al Pie de la Cruz, l'EPA i, per primera vegada, també l'American School of València ha reservat hora amb alguns dels seus alumnes.

A més de presentar de la manera més amena possible un ampli ventall de possibles eixides per als jóvens estudiants, en la fira d'enguany estaran presents algunes entitats vinculades al món de l'ensenyança, oferint en els seus estands àmplia informació sobre les seues propostes: l'Escola La Florida, la Universitat Oberta de Catalunya, el Centre d'Estudis Barreira i la Universitat Jaume I de Castelló.

Si estàs interessat a acudir a títol personal pots fer-ho tant al matí com a la vesprada, però si a més vols rebre una informació personalitzada l'horari reservat és el dimarts i el dimecres de 16.30 a 18.00 hores.

Aguaita al teu futur en l'Espai Jove.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

107-feria-estudiante-3

08 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres