Article de Ara Puçol del mes de juliol: «De nou a la "palestra" el tema de l'Habitatge Social a Puçol»

24 Juliol 2018

Este és l'article d’Ara Puçol de maig, titulat De nou a la “palestra” el tema de l’Habitatge Social a Puçol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Dotze mesos d'experiència laboral a l'Ajuntament gràcies al Fons Social Europeu

06 Juliol 2018

L'Ajuntament de Puçol ha contractat durante 12 mesos a 6 veïns de Puçol que donaran suport als departaments als quals han sigut assignats gràcies a dos plans destinats a menors de 30 anys i aturats. El programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU) i el programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) estan cofinançadues pel Fons Social Europeu.

Llegeix més...

L'esforç dóna els seus fruits: l'empresa Tisvol contracta a quatre alumnes del curs de soldador

21 Juny 2018

Els quatre alumnes del curs de soldador d'alumini que han sigut contractats per l'empresa Tisvol van rebre el dimecres 20 de juny un diploma en reconeixement del seu esforç de mans de l'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i el regidor d'Ocupació, Enric Esteve. Cristian, Yusef, José Vicente i Ramón, d'edats i experiències laborals molt diferents, partien de zero en l'àmbit de la soldadura o no estaven especialitzats en les tasques de la companyia, però això no va suposar un obstacle a l'hora de formar-se i treballar de valent.

Llegeix més...

Altres