Estàs desocupat i vols aprendre gratis a manejar les noves tecnologies? Inscriu-te hui mateix

08 Març 2019

L'Ajuntament de Puçol i el Consorci Pactem Nord uneixen de nou les seues forces per a formar a veïns desocupats en l'ús de les noves tecnologies per a buscar ocupació, amb la programació de sis tallers per a aquesta primavera, de tres hores de duració cadascun, per a aprendre la informàtica bàsica, gestions en línia, cerca d'ocupació en internet, elaboració del currículum i seleccions de personal. Tots els tallers se celebren en l'Espai Jove, de 9.30 a 12.30 hores.

Llegeix més...

Segon article de Compromís del mes de febrer: «L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez (PSOE), accedí a l'alcaldia gràcies a un pacte ocult amb Pavalur»

04 Març 2019

Este és el segon article de Compromís de febrer, titulat L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez (PSOE), va accedir a l'alcaldia gràcies a un pacte ocult amb Pavalur. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article del PSOE del mes de febrer : “Dignificant la política”

27 Febrer 2019

Este és l'article del PSOE de febrer , titulat Dignificant la política. Tal  com contempla el Reglament de Mitjans  de comunicació  aprovat en 2008, els  grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que és realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article del PSOE del mes de gener: «La situació»

04 Febrer 2019

Este és l'article del PSOE de gener, titulat La situació. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible estarà dissenyat al novembre d'enguany

31 Gener 2019

El 18 de gener es va celebrar, en l'Espai Social La Barraca, la primera reunió amb veïns entorn del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible), en la qual es va explicar en què consisteix el pla, quins treballs ha realitzat l'empresa que està dissenyant-lo i quina és la situació actual a Puçol. Durant 2019 hi haurà reunions tant de veïns com de tècnics i al novembre es presentaran les mesures a prendre per als pròxims 10 anys de cara a potenciar el transport sostenible.

Llegeix més...

Altres