Entre somnis i realitats: els becaris de la Dipu s'integren a l'Ajuntament

08 Juliol 2019

Només una setmana després de la seua reunió inicial amb l'alcaldessa, els becaris de la Dipu ja s'han incorporat als seus respectius departaments. Amb el desavantatge de no haver pogut acudir, m’afanye a visitar-los allà on estan. Des de la Policia Local fins a l'antiga estació, passant per la casa consistorial, recórrec la Vila de Puçol i conec als nous aprenents.

Llegeix més...

Article de Ciudadanos del mes de juny: “Cinc projectes de futur”

04 Juliol 2019

Este és l'article de Ciudadanos de juny, titulat Cinc projectes de futur. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article de PURP del mes de juny: “EL PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol) vencedor indiscutible en el seu col·legi electoral”

04 Juliol 2019

Este és l'article de PURP de juny, titulat EL PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol) vencedor indiscutible en el seu col·legi electoral. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article del PSOE del mes de jun: «El pacte (I)»

03 Juliol 2019

Este és l'article del PSOE de juny, titulat El pacte (I). Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Fins el dilluns 17 de juny està obert el termini d'inscripció per a La Dipu te Beca

11 Juny 2019

Un estiu més, la Diputació de València convoca el seu programa de pràctiques formatives per a joves estudiants i, com totes les edicions anteriors, l'Ajuntament de Puçol se suma a la Dipu te Beca amb un total de 30 beques mensuals repartides entre juliol i agost de 2019. Les bases completes i la sol·licitud d'inscripció estan incloses al final d'esta notícia i han de ser presentades com a més tard el dilluns 17 de juny en el Registre de l'Ajuntament.

Llegeix més...

Altres